Nyheter

Allt om HejaOlikas kataloger över stöd och hjälpmedel

Vi skapar specialsidor som lyfter fram just de produkter och tjänster som visas på hjälpmedelsmässorna, till exempel Hjultorget 2020
Papperstidningen Föräldrakraft samverkar med de nya webbkatalogerna över stöd och service på HejaOlika.se. Föräldrakraft nr 1 har en stor Hjultorget-sektion med egen framsida och med presentation av de viktigaste produkterna som visas på mässan.

Papperstidningen Föräldrakraft samverkar med de nya webbkatalogerna över stöd och service på HejaOlika.se. Föräldrakraft nr 1 har en stor Hjultorget-sektion med egen framsida och med presentation av de viktigaste produkterna som visas på mässan.

 

Varför lanserar HejaOlika webbkataloger med stöd, service och hjälpmedel?

Det saknas en överblick över vilket stöd och vilka hjälpmedel som finns för personer med funktionsnedsättningar. Det nationella hjälpmedelsregistret är stängt för allmänheten. Vi vill att både enskilda och professionella enkelt ska kunna få en bild av möjligheterna. Nu blir det enklare att hitta just de hjälpmedel, verksamheter och utbildningar som passar för den enskilde!

Var finns webbkatalogen?

Just nu finslipar vi utformningen, och fyller på med information från olika leverantörer, företag och organisationer. Den öppnas på allvar, för alla, här på HejaOlika.se i mars 2020. Webbkatalogen integreras med våra tusentals vanliga nyhetsartiklar, intervjuer och guider.

Hur samspelar webbkatalogerna med mässor som Hjultorget?

Vi skapar specialsidor som lyfter fram just de produkter och tjänster som visas på hjälpmedelsmässorna. Både före och efter mässan blir det möjligt att på hejaolika.se se vad som visas på utställargolvet, till stor hjälp för alla mässbesökare.

 width=

HejaOlikas webbkatalog med allt om Hjultorget
Premiär i slutet av februari.

 

Vad mer än hjälpmedel kommer att finnas i webbkatalogerna på HejaOlika.se?

Det kommer att finnas sök-sidor för många typer av stöd, alltifrån assistans till utbildningar och läger. Exempel:
* alla typer av verksamheter för personer med funktionsnedsättningar (däribland alla LSS-insatser)
* lediga platser inom funktionshinderverksamheter
* hjälpmedel
* utbildningar och konferenser
* produkter och utställare på viktiga mässor

LSS-insatser som sökkriterier i webbkatalogen.
LSS-insatser som sökkriterier i webbkatalogen.

Kan man informera om verksamheter och hjälpmedel utan kostnad?

Ja, till och med 31 maj 2020 är allt helt gratis. Man förbinder sig inte heller till något. Och man behöver inte säga upp något. Även därefter kommer viss information att vara gratis att publicera.

Vilka fördelar ger 12-månaderspaketet, jämfört med att prova gratis?

Vi har just nu ett introduktionspris på 29 500 kr för 12 månader. Då får man obegränsade möjligheter att marknadsföra sig via webbkatalogerna på hejaolika.se. Då ingår även 5 veckor då man kan promota sin egen produkt på startsidan och på artikelsidor. Och man får extra exponering i varje nummer av Föräldrakraft, särskilt i samband med att vi gör mässidor inför exempelvis Hjultorget. Det är helt enkelt mycket prisvärt, tack vare all extra exponering!

Vilka fördelar finns det med att vara annonsör i papperstidningen Föräldrakraft?

Det finns flera fördelar, eftersom HejaOlika (webbsajten) och Föräldrakraft (papperstidningen) samverkar kring informationen i webbkatalogen. Papperstidningen puffar för webbkatalogen och vice versa. Som helårsannonsör (minst halvsidor) i Föräldrakraft har du också fri tillgång till marknadsföring i webbkatalogen.

Hur kan jag utnyttja detta för att optimera årets marknadsföring, bland annat inför Hjultorget?

Hjultorget är en av de allra populäraste mässorna för hjälpmedel. Och även i år gör Föräldrakraft specialsidor om mässan. Nu i samverkan med nya webbkatalogen. Alla produkter som finns med i webbkatalogen och ställs ut på mässan kommer att presenteras i Föräldrakrafts mässutgåva, nr 1, som utkommer 16 april 2020.

Vill du att just din produkt ska synas extra bra i mässtidningen? Beställ i så fall kvarts- eller halvsidespresentation i tidningen för 4900 kr resp 8900 kr. Annonslayout ingår, och bygger på innehållet i webbkatalogen!

Föräldrakraft och HejaOlikas webbkatalog
Mäss-delen av Föräldrakraft nr 1 får en egen framsida, mässkarta och produktpresentationer med monternummer – den perfekta guiden till Hjultorget 2020.

Varför är det viktigt för företag och organisationer att synas i webbkatalogen?

Vi har skapat webbkatalogen för alla som gillar digital marknadsföring, och som vill nå ut till både användare, enskilda och yrkesfolk.

Vilka målgrupper når jag via HejaOlikas webbkataloger?

HejaOlika.se är Sveriges ledande oberoende webbtidning om funktionshinderfrågor. Vi har för närvarande 20 000-30 000 besökare per månad. Uppskattningsvis hälften är enskilda (personer med funktionsnedsättningar, anhöriga), hälften är professionella som möter personer med funktionsnedsättningar eller personer som är intresserade av funktionsrättsfrågor.

Webbkatalogerna startas upp nu i februari 2020, där finns ännu ingen statistik. Vi räknar med en betydande ökning av besökssiffrorna.

Finns det möjlighet att ”sticka ut” lite extra i webbkatalogen?

Ja, det är möjligt att mot en extra avgift ”promota” en viss verksamhet eller produkt. Då syns den automatiskt intill sökrutan på startsidan och/eller artikelsidor.

Webbkatalogens sökblock
Exempel på sökblock med verksamheter som lyfts fram extra en viss period.

Men innebär det inte mycket arbete att sammanställa och uppdatera katalogen?

Nej, verkligen inte. Vi har en enkel Excelmall för sammanställning av underlag. Mallen importeras automatiskt, och även uppdateringar görs automatiskt. Vi hjälper er utan kostnad. Hör av dig till oss på info@faktapress.se så mejlar vi Excelmallen till dig.

Det kommer även att bli möjligt för varje enskilt företag att logga in och få ännu mer kontroll över innehåll, samt tillgång till statistik.

Excelmall för webbkatalogen
En mall för automatisk import till webbkatalogen.

När släpps webbkatalogen på HejaOlika.se?

Under mars kommer katalogen att bli tillgänglig för allmänheten. Innehållet kommer att utökas efter hand.

Hur gör jag för att komma igång?

Mejla oss på info@faktapress.se och meddela att du önskar prova webbkatalogen, så får du en mall för sammanställning av underlag. Så snart vi fått underlaget från dig gör vi en import till webbkatalogen. Du får se en bild av hur utformningen blir innan materialet publiceras.

 

Annons
Annons för Humana
Annons
Annons för HEA Medical
Annons
Annons för Etac
Annons
Annons för Etac
Annons
Annons för CJ Advokatbyrå
Annons
Annons för Move & Walk
Annons
Annons för Särnmark
Annons
Annons för Tobii Dynavox
Annons
Annons för JAG
Annons
Annons för Primass
Annons
Annons för Tidvis
Partnerinformation från NKA
Att vara anhörig
Nya webbinarier om anhörigfrågor
NKA-podden tipsar om stöd och strategier
Samtalsgrupp – nytt kostnadsfritt stöd
Fler tips på NKA:s egen temasida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *