Föräldrakraft är officiell mässtidning för Leva & Fungera 2015

Publicerat av
Redaktionen
Dela

Föräldrakraft är officiell mässtidning för Leva & Fungera 2015, Nordens största mässa för hjälpmedel som senast hade 12 700 besökare.

– Det är fantastiskt roligt att ha Föräldrakraft som mässtidning. Vid våra samarbeten 2011 och 2013 fick vi jättefina tidningar som spreds över hela landet och gav oss mycket uppskattning, säger Maria Nilsson, projektledare på Svenska Mässan.

Leva & Fungera arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 14-16 april 2015.

Leva & Fungera riktar sig till alla med funktionsnedsättning och alla som arbetar inom hjälpmedel, assistans, service och tjänster för brukare i alla åldrar.

Föräldrakraft medverkar på mässan med egen monter och inte minst en mycket innehållsrik mässtidning med reportage, produktnyheter, mässkarta, utställarlista och mycket annat. Dessutom gör tidningen än en gång en stor tipspromenad med värdefulla priser.


Maria Nilsson samlar brukare, professionella
och leverantörer på Nordens största hjälpmedelsmässa
Leva & Fungera, nästa gång den 14-16 april 2015.

 

Inför Leva & Fungera täcker Föräldrakraft in aktuella frågor om hjälpmedel, assistans, utbildning, arbete, fritid, habilitering, särskola, psykisk hälsa och livsstil.

– Vi är mycket glada för att vi tillsammans kan ge mässbesökare och läsare en helhetsbild av alla de hjälpmedel och stöd som finns, säger Föräldrakrafts chefredaktör Valter Bengtsson.

Artikeln publicerades 2015-01-29

Publicerat av
Redaktionen