Bloggare på HejaOlika

SVT Nyheter och SVD med flera medier rapporterade 16 augusti om att Sprayflaskor med vatten användes i en gruppboende i Åstorps, för att lugna de boende unga vuxna med autism och utveckling

Jag vill ha en Merca i stället för den Ford jag har idag! Men Mercan är för dyr och eftersom jag måste betala själv har jag inte råd. Dessutom fungerar min Ford bra för mina behov.

Om ni som jag skulle scanna media för artiklar om LSS, så skulle ni bli förvånade över att så många politiker och företrädare för funktionshinderrörelsen påstår att gruppbostad enligt LSS ä

"Det är det mest framgångsrika året i modern historia, så i dag kan vi kosta på oss att vara glada. Det ekonomiska resultatet är det bästa någonsin”.

Det är lätt att vara ögontjänare, att känna av hur du skall bli populär genom att lova förbättringar, som någon annan skall leverera.

Enligt en nyligen publicerad rapport från SEB har svenska hushåll aldrig varit rikare än nu. Tyvärr är det dock mycket länge sedan rikedomarna varit så ojämnlikt fördelade.

Alla intresseorganisationer som företräder LSS-personer måste hålla ihop!

Vi lämnar den matematiska betydelsen av den gemensamma nämnaren åt sidan och använder begreppet istället för att beskriva orsakssamband, det vill säga den röda tråden i ett antal h

Jag lyssnade på berättelsen "När du ler stannar tiden" i morse när jag promenerade till jobbet.

En liten grupp försvinner lätt i den offentliga debatten. Är sedan gruppen dessutom inte högljudd av den enkla anledningen att man inte kan vara ute i samhället, så är det kört!