Annons för utbildning om helhetslösningar som anordnare
Annons för utbildning om helhetslösningar som anordnare

 

Annons för utbildning om helhetslösningar som anordnare
HejaOlika om Funka för livet
PRESSMEDDELANDE. I morgon, onsdag, kl. 12.00 öppnas portarna till Kristianstad Arena och Funka för livet välkomnar besökare till sin mötesplats. Det är sjätte gången mässan arrangeras, men första gången i Kristianstad. Mässan, som handlar om funktionsnedsättning, riktar sig till personer med funktionsnedsättning, anhöriga, seniorer och till yrkesverksamma inom området.

Funka för livet har extra fokus på barn och ungdomar när man slår upp portarna för nästa mässa som äger rum i Kristianstad 19-20 oktober. På programmet står bland annat barnteatern ”Laurentsio och hans vänner”.

PRESSMEDDELANDE. Funka för livet utvecklas hela tiden. Företaget som startade genom att arrangera mötesplatser om funktionsnedsättning i södra Sverige, erbjuder nu också föreläsare inom samma område. Bland de föreläsare som erbjuds finns både namn som är kända från tv och sociala medier, såsom Laurentsio Pettersson och Christian Wass, och lite nyare föreläsare, såsom Marcus Brogren.

PRESSMEDDELANDE. Funka för livet är en mässa och mötesplats för personer med funktionsnedsättning och närstående samt seniorer. Här samlas också yrkeskåren för att dela kunskaper och prata om framtidens produkter och tjänster för ett enklare vardagsliv. Den 19-20 oktober 2016 arrangeras mässan i Kristianstad Arena. Mässan har fri entré. www.funkaforlivet.se

PRESSMEDDELANDE. I går och i förrgår arrangerade Funka för livet sin femte mässa totalt, i Växjö. Både antalet utställare och antalet besökare var fler än någonsin. 110 utställare visade upp sina produkter, tjänster och aktiviteter och över 2300 personer besökte mässan."Funka för livets femte mässa blev en succé! Det blev rekord både i antal utställare och antal besökare, vilket vi tycker är jätteroligt", säger Maria Johansson, marknadsansvarig på Funka för livet."

SVT. På onsdagen öppnades portarna till "Funka för livet" i Växjö. Mässan riktar sig till personer med funktionsnedsättning, anhöriga, seniorer och de som jobbar inom området.

Före sommaren kommer direktiven för regeringens nya LSS-utredning. Mer än så ville statssekreterare Madeleine Harby Samuelsson inte lova på mässan Funka för livet på onsdagen. Apropå kostnaderna för LSS sa hon att "finansieringsprincipen gäller för alla utredningar".

LOKALTIDNINGEN. Efter en tvåårig frånvaro är Funka för livet-mässan tillbaka i staden den först startade och de har vuxit till sig sedan sist, något som ger en hel del nytt att uppleva även för de som var med senast.– Vi kommer att ha över 100 utställare, vilket är rekord, säger Maria Johansson.

Äntligen drar vårens mässor och konferenser om hjälpmedel och stöd igång på allvar. En av de större är Funka för livet som anordnas i Växjö denna vecka.

Funka för livet är uppstickaren när det gäller mässor om hjälpmedel, stöd och service för personer med funktionsnedsättning. När mässan nu för andra gången anordnas i Växjö den 20-21 april så är förstås förväntningarna stora.

Senaste artiklarna

- Det Stefan Löfven säger är inte trovärdigt.
Det säger RBU:s ordförande Maria Persdotter i en kommentar till...

Statsminister Stefan Löfven avvisar förslaget att ta bort rätten till personlig assistans för barn och äldre.

Guy Lööv, tidigare sakkunnig hos statsrådet Åsa Regnér, uttalar sig nu om besparingarna i utkastet från LSS-...

DEBATTARTIKEL. Den svenska regeringen borde ha skämts när vi i fredags fick veta att Europarådet är oroligt över vad...

Följ oss

HejaOlika på sociala medier

           


Föräldrakraft på sociala medier

           

Om HejaOlika

hejaolika.se utges av förlaget FaktaPress AB. För mer information om FaktaPress, besök webbsidan www.faktapress.se