Senaste nytt | HejaOlika

De senaste nyheterna i kronologisk ordning

Praktikanten Björn Poulsen från Angeredsgymnasiet presenterade föreläsaren Jonas Helgesson som gjorde ett bejublat framträdande på Leva Scen & Bar.

Leva & Fungera drog 14 000 besökare

Leva & Fungera blev en oväntat stor framgång. När mässan stängde portarna i torsdags förra veckan hade inte mindre än 14 000 besökare räknats in,

Kasper Hult använder läspennan för att få tipsfrågan uppläst här i Permobils monter. 13 olika frågor finns att svara på i lika många montrar på Leva & Fungera i Göteborg tisdag till torsdag.

Kasper tänker vinna en iPad

Kasper Hult och hans mamma Ann-Sofie var bland de första deltagarna i Föräldrakrafts tipstävling på Leva & Fungera i Göteborg på tisdagsförmiddagen.

En utökning av de sänkta arbetsgivaravgifterna och ökade resurser till Samhall. Det efterlyser Pär Larshans, Max.

”Samhall kan mångdubbla jobben för unga”

Ge Samhall kraftigt ökade resurser att skapa arbete. Så vill Pär Larshans, hållbarhetschef på Max Hamburgerrestauranger, minska arbetslösheten bland unga med funktionsnedsättningar.

Pernilla Becker stortrivdes i Barcelona.

Pernilla vågade steget till Barcelona

När Pernilla Becker, nyss fyllda 20, slutade gymnasiet längtade hon ut i världen. Drygt ett år senare blev drömmen sann och hon flyttade till Barcelona.

Autismdagen firas med konstutställning

Det finns många unika begåvningar bland personer som har autism. Inte minst på det konstnärliga området, vilket framgår av en ny konstutställning i Bonnierhuset i

Allt fler får hjälp genom LSS

Antalet personer som har LSS-insatser från kommunen ökade med tre procent förra året till drygt 62 000. Ökningen är dock mindre bland barn och ungdomar

12 procent kan vara fusk – assistans utreds igen

Regering tillsätter en ny utredning för att komma till rätta med felaktiga utbetalningar av assistansersättning. – Det handlar inte om att förändra grundförutsättningarna för assistansreformen.

Sexhjälpmedel som ingår i Equimates och Spicymates sortiment.

Sexhjälpmedel blir allt vanligare

Sexhjälpmedel är en ny trend på marknaden. Än så länge är det bara i Halland som man kan få sexhjälpmedel på recept, men det kan

Annons för Forum FUB
STÄNG ANNONSEN
Skip to content