Vårt nästa webbinarium äger rum den 20 maj kl 14.00. Anmäl dig senast om …

dagar
timmar
minuter

Viktigt om coronakrisen för dig som har LSS-insats, är anhörig eller i ditt arbete möter personer med LSS

Webbinarier om LSS och covid-19

Efter två månader med covid-19-pandemin är osäkerheten fortfarande stor. Medan äldreomsorgen har stått i fokus, saknas viktig information om hur personer med LSS-insatser påverkas, idag och i framtiden. Frågorna är många kring boende, aktiviteter, vård, ekonomi och personlig assistans.

Vi samlar en expertpanel som i en live-sändning den 12 maj kl 13.00–14.00 ger svar på dina och andras aktuella frågor om pandemin och LSS.
Motsvarande webbinarier äger även rum den 14/5 kl 10.30–11.30 samt den 20/5 kl 14.00–15.00.

Webbinariet den 20 maj  kl 14–15 har särskilt fokus på vården, med medverkan av bland annat Socialstyrelsen och Region Skåne. Vad gäller ifråga om provtagning? Hur gör vården sina prioriteringar?

Välkommen att delta, och att ställa frågor till experterna, däribland företrädare för Försäkringskassan, kommuner och funktionsrättsorganisationer, oavsett om du själv har LSS-insats, är anhörig eller i ditt arbete möter personer med LSS.

Arrangörer är ABH Utbildning och tidningen Föräldrakraft/HejaOlika

Foto: Linnea Bengtsson

Se vårt fyraminutersklipp från webbinariet den 12 maj:

Priser

Pris per deltagare och webbinarium:
850 kronor inkl moms (680 kr exkl moms)

Pris vid anmälan av 10 eller fler deltagare:
650 kronor inkl moms (550 kr exkl moms) per deltagare och webbinarium

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att sända ett mejl till anna@abhutbildning.se med följande uppgifter: 1. Ange vilket datum du/ni vill delta (12, 14 eller 20 maj). 2. Namn och e-postadress till samliga deltagare du anmäler. 3. Fakturaadress.

Välkommen

Kom ihåg att du gärna får mejla eventuella frågor som du vill ha svar på av våra experter!

Klicka här för att mejla dina frågor och funderingar inför webbinariet.

PS. Om avgiften för att delta i våra webbinarier

Vi har fått flera frågor om varför webbinarierna inte är kostnadsfria. Förklaringen till att vi tar betalt är att vi inte har någon annan finansiering än dessa avgifter. Om vi inte tar betalt har vi heller ingen möjlighet att genomföra webbinarierna.
Det är förlaget FaktaPress (utgivare av Föräldrakraft/HejaOlika) och utbildningsföretaget ABH Utbildning som är arrangörer. Vi tycker det är viktigt att uppmärksamma dessa frågor, och vi försöker göra det på flera olika sätt, varav webbinarierna är ett.
Valter Bengtsson
Chefredaktör för HejaOlika och Föräldrakraft