Information från Humana

Det här är Fokusfredag

Välkommen till Fokusfredag – en digital plattform skapad för att erbjuda en samling av inspirerande och kunskapsutvecklande föreläsningar, helt kostnadsfritt.

Lär dig mer om personlig assistans

Hos oss hittar du ämnen som belyser och utforskar olika aspekter av bland annat personlig assistans. Oavsett om du är nyfiken på att lära dig mer om specifika ämnen eller helt enkelt vill fördjupa din kunskap, är Fokusfredag din plattform för kontinuerligt lärande.

Under åren har Fokusfredag vuxit och utvecklats till en ledande plattform för kunskap och lärande.

Populära föreläsare

Vi är stolta över att ha haft förmånen att välkomna en rad populära föreläsare som delat med sig av sin expertis och erfarenhet inom olika ämnen som NPF, anhörigskap, syskon och par relationer.

Detta har inte bara bidragit till att öka förståelsen kring viktiga ämnen, utan också bidragit till reflektion och diskussion kring
olika frågeställningar och utmaningar. Vi strävar efter att erbjuda en mångfacetterad upplevelse som berikar och inspirerar våra deltagare.

Vem är Fokusfredag för?

Fokusfredag är för yrkesverksamma inom omsorg och social verksamhet samt alla de som är intresserade av våra olika teman. Du kanske är en handläggare på kommunen, kontaktperson, god man, närstående, förskolelärare eller helt enkelt nyfiken på att höra mer om ett visst område.

Alla är hjärtligt välkomna att delta och bidra till vår gemenskap av lärande och delning av kunskap.

Till Fokusfredag

Artikeln kommer från en samarbetspartner till HejaOlika. Den är ej producerad av HejaOlikas redaktion.