Information från Humana

Gunilla Hårdberg om att utvecklas som personlig assistent

Gunilla Hårdberg har alltid känt stort engagemang, inte minst för ”funkisar” som hon säger om sig själv. Den 26 november 2021 höll hon en uppskattad föreläsning om personlig assistans.

Anmäl dig här så kan du se föreläsningen när du vill!

År 1994 var hon med och väckte motionen om LSS. Hon är lika engagerad i sina assistenter och det var därför hon efter noggrant övervägande valde Humana som sin utförare av assistans. Hon är intresserad av musik, litteratur och skapande.

Tack vare sina personliga assistenter kan hon fylla dagarna med olika aktiviteter. Gunilla har haft samma assistenter i åtta år och vill att de ska ha det bra.

Tipsar om hur man utvecklas som assistent

Hur är det att jobba som personlig assistent, och vad krävs för att samspelet mellan en brukare och en personlig assistent ska fungera? Det får du lära dig mer om under Gunilla Hårdbergs föreläsning. Föreläsningen är kostnadsfri.

Assistansyrket är en av Sveriges största yrkesgrupper. Att öka tydligheten i arbetsuppgifterna och förbättra gränsdragningen är viktiga delar när det gäller vårdnära arbetsuppgifter.

För både assistansanvändare och yrkesverksamma

Föreläsningen är till för både personer med funktionsvariationer och yrkesverksamma. Det kan exempelvis vara personal på boenden, korttidsverksamheter, daglig verksamhet, personliga assistenter eller annan verksamhet där man möter personer med funktionsvariation.

Se föreläsningen när du vill

Anmäl dig här för att se föreläsningen

Mer om Gunilla Hårdberg

Artikeln kommer från en samarbetspartner till HejaOlika. Den är ej producerad av HejaOlikas redaktion.