Information från Humana

Sex, drugs & rock’n’roll?!

Våra liv är rock’n’roll med allt som ingår och ska fixas, och vi kämpar med mediciner (”drugs”) till höger och vänster. Ska man palla ha sex oxå? Ett nära samtal med Funkismorsorna om livet, vardagen och kärleksrelationens vara eller icke vara.

Föreläsning med “Funkismorsorna”

Deras funkisbarn förde dem samman. När Lisa Idering, Petra Johansson och Anna Eriksson träffades för tre år sedan, och började prata upplevde de att det nästan var som terapi.

Plötsligt fanns det någon som verkligen förstod hur det var att ha barn med särskilda behov – och det fanns ju så mycket att prata om.

Idag driver de en podd tillsammans som heter Funkismorsorna. Den handlar om vardagen för tre vanliga morsor, med ett gäng lite annorlunda och fantastiska barn. ”Vi vill dela med oss och förhoppningsvis kunna hjälpa till att öka förståelsen för alla funkisföräldrar och deras barn.”

Digitalt och kostnadsfritt

Den digitala föreläsningen är kostnadsfri och ca 1 timme lång.

Datum: Fredag 20 oktober klockan 11-12.
Föreläsare: Funkismorsorna Lisa Idering, Petra Johansson och Anna Eriksson.
Mer information och anmälan.

Se föreläsningen i efterhand

Kan du inte se föreläsningen live och vill se föreläsningen i efterhand? Anmäl dig ändå så får du en länk efter föreläsningen till din mail där du kan se föreläsningen.

Artikeln kommer från en samarbetspartner till HejaOlika. Den är ej producerad av HejaOlikas redaktion.