Aktiviteterna som ska inspirera mässbesökarna

Paracykel, racerunning och rullstolshandboll – det är några av aktiviteterna som besökare på mässan Leva & Fungera kan få testa på.

– Vi vill att så många som möjligt ska titta förbi aktivitetsytan och prova på olika idrotter, alla får testa, säger Michael Lindgren från Svenska cykelförbundet.

Det är föreningen Furuboda som står bakom själva aktivitetsytan på mässan och några stora aktörer finns på plats hela tiden för att inspirera besökarna.

– Det kommer finnas möjlighet att testa på paracykel. Och alla som cyklar 200 meter med vår handcykel är med i en utlottning om ett presentkort, säger Michael Lindgren.

Man kommer även kunna testa på både racerunning, rullstolshandboll och andra sporter som lokala aktörer från Göteborg visar upp.

– Det är såklart viktigt för oss att nå ut, det är ofta det stora bekymret, att få så många som möjligt att få reda på vilka idrotter som finns. Så därför är det ett fantastiskt tillfälle på mässor för oss att visa upp oss och besökarna att få testa på allt möjligt, säger Michael Lindgren.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *