Christoffer Lindhe lockbete till mässa om hjälpmedel

Foto på Christoffer LindheSimmaren Christoffer Lindhe är ett eftertraktat varumärke efter framgångarna i Paralympics.

Mässan Leva & Fungera använder honom som ambassadör och dragplåster.

Den som går in på Leva & Fungeras hemsida möts av en film om och med Christoffer Lindhe i vilken han berättar om sig själv, om tågolyckan som förändrade hans liv och om sitt idrottande.

 

Christoffer Lindhe berättar att han på senare tid blivit säkrare på sig själv, men värjer sig för slutsatsen att olyckan skulle ha format honom som person.

– Jag är samma person som förut, sedan kanske jag har ändrat vissa beteenden, men det är ju en del av mogningsfasen, så jag kanske hade varit samma person även utan olyckan, säger han.

 

Idrotts-Sveriges kanske hetaste affischnamn kommer att ha ett framförande under första mässdagen.

 

– Det ska bli jättekul att ställa upp som ambassadör på Leva och fungera, kommenterar han sitt uppdrag.

 

Mässan blir samtidigt ett tillfälle för Christoffer Lindhe att ytterligare vänja sig vid att stå i rampljuset.

– Han är så cool och inser att han kan motivera och vara en förebild. Mässan blir ett bra tillfälle för honom att prata inför folk. Första dagen har vi en konferens om tillgänglighet. Där kommer han att ha en presentation om hur vardagen kommer att se ut, säger Maria Nilsson, som är ansvarig för mässan.

 

{loadposition incontent}Varför valde ni just Christoffer Lindhe som ambassadör?

– Av helt uppenbara skäl, därför att han är som han är och har den historia han har. Dessutom kommer både han och jag från Ulricehamn och jag minns hans pappa från skolan. Det är som om man kände varandra, men först och främst har vi förstås valt honom därför att han är han, säger Maria Larsson.

 

Att Christoffer Lindhe dessutom är med i Team Frösunda gör honom inte mindre lämplig som ambassadör. Även Anders Olsson, från samma team, är ambassadör för mässan.

 

 

Här kan du se filmen om Christoffer Lindhe

 

 

Här hittar du Christoffer Lindhes hemsida