Lättare att få rätt stöd med nya juristbyrån på webben | HejaOlika

Lättare att få rätt stöd med nya juristbyrån på webben

Jennie och Mattias Elfström är juristerna bakom den nya juristbyrå på webben som är specialinriktad på barn med funktionsnedsättningar.

ANNONS

Annons för Etac

ANNONS

Annons för USKA

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för CJ Advokatbyrå

ANNONS

Annons för Särnmark

ANNONS

Annons för LSS-skolan

ANNONS

Annons för Labanskolan

Den nya webbplats ”Justly” samlar aktuell juridik för familjer som har barn med funktionsnedsättning. Det var stort intresse för webbtjänsten när den premiärvisades på NPF-forum på Kistamässan förra veckan.

Den nya webbplats "Justly" samlar aktuell juridik för familjer som har barn med funktionsnedsättning. Det var stort intresse för webbtjänsten när den premiärvisades på NPF-forum på Kistamässan förra veckan.

Nya webbtjänsten har inte bara aktuell information om rättigheter för barn med funktionsnedsättningar utan även ett stort antal mallar för bland annat ansökningar, överklaganden och anmälningar till myndigheter.

Här finns också gott om tips när det gäller att få ordning och reda på allt som behöver göras för att slå vakt om barnets rättigheter.

Allt på Justlys webbplats är gratis, men juristerna bakom webbtjänsten erbjuder även juridisk rådgivning mot fasta priser.

Grundare av den nya webbtjänsten är juristerna Jennie och Mattias Elfström, som lagt stor vikt vid att göra all information tydlig och begriplig.

– Vår webbplats, våra texter och tjänster är anpassade för personer som har kognitiva svårigheter, till exempel neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och dyslexi. Men alla föräldrar kan ha användning för dem, säger Jennie Elfström.

Skapandet av webbtjänsten blev möjligt genom att grundarna vann ett av prisen i Post- och telestyrelsens innovationstävling ”Förenkla för föräldrar” 2015.

– För att förverkliga idén har vi samarbetat med Attention Hisingen-Kungälv, Dyslexiförbundet FMLS i Göteborg, Autism- och Aspergerföreningen distrikt Göteborg och språkkonsulter, säger Jennie Elfström.

Nya webbtjänsten finns på www.justly.se

  

Publicerad:
2016-05-23

Av: Redaktionen

Nyckelord:
NPF-forum, Senaste nytt, juridik, rättigheter


ANNONS

Annons för LSS-skolan

ANNONS

Annons för Särnmark

ANNONS

Annons för USKA

ANNONS

Annons för Labanskolan

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för CJ Advokatbyrå

ANNONS

Annons för Etac

Senaste nytt. Helt gratis. Direkt till din mejlbox en gång per vecka.

STÄNG
Skip to content