Martin fick träffa OS-skytten via idrottspanelen

Martin Häll skrev till Föräldrakrafts läsarpanel i hopp om råd och tips från skytten Jonas Jacobsson. Nyligen fick han chansen att träffa bragdmedaljören.

Martin Häll åkte nyligen till Enköping och fick där höra Jonas Jacobsson berätta om sin satsning inför OS, hur han tränar och förbereder sig och hur det gick till i Peking.Foto på Martin Häll

– Det var jätteintressant. Han visade också bilder. Jag berättade att jag också håller på med skytte, det blev inte så mycket mer sagt för det var många som ville prata med honom. Men Jonas sa att jag kan höra av mig om jag behöver hjälp och råd, säger Martin.

Vem som helst kan, liksom Martin Häll, komma i kontakt med några av Sveriges mest intressant idrottsstjärnor genom Föräldrakrafts idrottspanel.

Så här skrev Martin tidigare i år, med adress Jonas Jacobsson:

”Hej! Jag är en snart 16-årig kille som är född med ryggmärgsbråck och därför rullstolsburen. Jag har skjutit luftgevär till och från sedan jag var åtta år. Sedan i höstas har vi fått välja skytte som profilklass i skolan (två gånger i veckan) och en kväll i veckan tränar jag tillsammans med tävlingsskyttar. Jag spelar även kälkhockey och har då lärt känna Janne Edbom. Han har berättat att du brukar ha träningsläger i Eskilstuna. Det skulle vara jättekul att få träffa dig och få lite tips.”