Nu släpper vi fler platser till Föräldrakrafts mingel i Almedalen

Föräldrakraft utökar Almedalsminglet den 2 juli med ytterligare platser för att kunna möta det stora intresset. Anmälningstid och planerat gästantal har passerats men anmälningar till minglet fortsätter att strömma in.

Vi vill förstås göra det möjligt för så många intresserade som möjligt av delta och har därför utökat så att vi kan ta emot ytterligare cirka 30 gäster till totalt 330.

Medverkan på minglet kräver föranmälan. Du som funderar på att anmäla dig bör göra det omgående. Mejladress för anmälningar och förfrågningar: annette.wallenius@faktapress.se

Personer som tidigare anmält sig till minglet får bekräftelse via mejl från oss denna vecka. Om du anmäler dig nu får du antingen en bekräftelse eller ett meddelande om att du står på väntelista.

Föräldrakrafts mingel är den kanske viktigaste mötesplatsen i Almedalen för politiker, organisationer, media, myndigheter, läsare och alla andra som är intresserade av frågor om funktionsnedsättningar.

Plats: Norra Bankett, Wisby Strand Congress & Event.
Tid: Klockan 17-19 den 2 juli 2013.
Vi bjuder på enklare förtäring och dryck!

Planera även in Föräldrakrafts debatt ”Vägen till arbete” tidigare samma dag (klockan 15.45-17.00) i lokalen Vall på Wisby Strand Congress & Event. Även här är antalet platser begränsade och det går inte att reservera plats, så kom i god tid!