Nyheter

Fokus på bostads- och fordonsanpassningar i Föräldrakrafts teman och på Hjultorget


Denna artikel handlar om


Innehåll från NKA
Att vara anhörig

NYTT: Enkät om att vara anhörig under covid-19
Nya webbinarier om anhörigfrågor
Leva Livet – medan det pågår
Föräldrastöd: från kaos till struktur
Fler tips på NKA:s egen temasida
 

Om anpassade bostäder, bilar, båtar och andra fordon handlar teman i Föräldrakraft mars- och majutgåvor. Samma fokus är det på Nya Hjultorget på Kistamässan 2-3 juni. Här presenterar vi de utställare som medverkar som annonsörer i våra teman.

I nummer 2 (utgivningsdag 19 mars 2010) handlar det bland annat om hur man hittar rätt boende när det är dags att flytta hemifrån. Familjer i behov av bostadsanpassningar får värdefulla tips och råd. Ett tema på hela 14 sidor med reportage och fakta.

Nummer 3 (utgivningsdag 21 maj 2010) handlar om bilar och andra fordon som anpassats för olika behov. Även här blir det ett stort tema med både reportage och fakta.

Här nedan presenterar vi de annonsörer som medverkar i dessa teman och som även ställer ut på Nya Hjultorget på Kistamässan 2-3 juni 2010.

Logotyp för Abilia

Abilia erbjuder hjälpmedel inom kommunikation, kognition och omgivningskontroll/larm. Med hjälp av modern teknik ger vi fler människor möjlighet till ökad delaktighet, självständighet och självförtroende.

http://www.abilia.se


Logotyp för Anatomic Sitt

Zitzi Delfi Pro är sittsystemet med stora anpassningsmöjligheter för barn och ungdomar med särskilda sittbehov. Allt för att uppnå en så optimal sittställning som möjligt och samtidigt tillåta brukaren att växa i samma stol.

http://www.anatomicsitt.com


Logotyp för Assistansia

Assistansia ingår i Humana, Sveriges största privata assistansanordnare med verksamhet över hela landet. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv.

http://www.assistansia.se


Logotyp för Autoadapt

Autoadapt erbjuder bilanpassningslösningar för att öka ditt oberoende och ge dig friheten åter. Våra ledande produkter Turny, Turnout and Carony är innovativa lösningar för att komma i och ur ditt fordon.

http://www.autoadapt.se/


Logotyp för Bosse

BOSSE erbjuder: Rådgivning och stöd i frågeställningar som har med livet som funktionshindrad att göra. Assistansutbildning och handledning. Kollo för barn och ungdomar.

www.bosse-kunskapscenter.se


Logotyp för EO-funktion

Alla människor behöver röra sig. EO-Funktion ger, genom våra unika lösningar, möjlighet till rörelse på ett fysiologiskt, anatomiskt och utvecklingsmässigt optimalt sätt. Vi visar NF-Walker och Innowalk på Hjultorget 2010!

http://www.eofunktion.se/


Logotyp för Frösunda

Frösunda erbjuder individuellt stöd genom personlig assistans, daglig verksamhet, boende, coachning, skola och ledsagning. Personlig utveckling, självständighet, trygghet och trivsel är ledord.

www.frosunda.se


Logo för Handikappanpassning Trestad

Vi har 20 års erfarenhet av fordonsanpassning med fokus på innovativa lösningar för personer med funktionshinder. Vårt motto är att tillgodose kundens behov – därför leverer vi unika lösningar.

www.handikappanpassning.se


Logotyp för JAG

Den ideella organisationen JAG har specialiserat sig på att ge assistans till människor med omfattande funktionsnedsättningar i behov av beslutsstöd. Vi ser till att din röst blir hörd, hur tyst den än är.

www.jag.se


Logotyp för Nordström Assistans

Vi har sedan 1998 lyssnat på behov och önskemål från en ständigt växande skara kunder kring deras personliga assistans. Det är ditt liv och ingen annan än du bestämmer hur din assistans ska fungera.

http://www.nordstromassistans.com


Logotyp för Permobil

Rullstolar – Bilanpassning – Kommunikation. På Hjultorget blir det spännande att få visa upp bredden av styrsätt. Allt kan testas på plats. Vi har också ett helt nytt koncept för att åka bakåtvänt i bil.

www.permobil.se


Logotyp för Pressalit

Pressalit Care inreder badrum och kök med produkter som anpassas efter brukare och vårdare. Vårt koncept är beprövat och används i alla boendeformer. Det ger trygghet för både kund och brukare.

www.pressalitcare.com


Logotyp för Round-a-Mount

Round-a-Mount. Utrusta din rullstol med ett ergonomiskt RAM-fäste. Ett fäste kan ni kombinera med olika hållare för GPSen, Laptopen, mobiltelefonen, paraplyet, muggen eller skrivblocket.

http://www.ram-mount.se


Logotyp

RVS Eurovema

http://www.eurovema.se


Logotyp för Sirius

Hos oss är omtanke den viktigaste tanken. För att du ska få den bästa assistansen behöver du de bästa assistenterna som du trivs och har det bra med.
Vi skapar möjlighet till ett innehållsrikare liv.

http://www.sirius-humanum.se


Logotyp för Särnmark

Som assistansanordnare och servicepartner möter vi på Särnmark dig och din familj utifrån era individuella behov och önskemål och skapar tillsammans en personlig assistans som ni vill ha den.

www.sarnmark.se

 

ANNONSER
 • Annons för Valjevikens folkhögskola
 • Annons från Myndigheten för tillgängliga medier
 • Annons för Humanas föreläsningar om LSS
 • Annons för Mo Gård
ANNONSER
 • Annons för CJ Advokatbyrå
 • Annons för Tobii Dynavox
 • Annons för Tidvis
 • Annons för STIL
 • Annons för Primass
 • Annons för Mini Crosser X
 • Annons för HEA Medical
 • Annons för JAG
 • Annons för Särnmark
 • Annons för Made for Movement
 • Annons för HD Motion
 • Etac R82 Caribou tippbräda
 • Annons för Unik Försäkring
 • Annons för Fremia