Föräldrakraft är officiell mässtidning för Leva & Fungera 2013

Föräldrakraft är officiell mässtidning för Leva & Fungera 2013, Nordens största mässa för hjälpmedel som senast hade 13 590 besökare.

– Det är fantastiskt roligt att ha Föräldrakraft som mässtidning. Vid vårt samarbete 2011 fick vi en jättefin tidning som spreds över hela landet och gav oss mycket uppskattning, säger Maria Nilsson, projektledare på Svenska Mässan.

Leva & Fungera arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 16-18 april 2013.

Leva & Fungera riktar sig till alla med funktionsnedsättning och alla som arbetar inom hjälpmedel, assistans, service och tjänster för brukare i alla åldrar.
Flera utställare har bokat större montrar än tidigare och planeringen av aktiviteter och scenprogram är i full gång.

Föräldrakraft medverkar på mässan med egen monter och inte minst en mycket innehållsrik mässtidning med reportage, produktnyheter, mässkarta, utställarlista och mycket annat. Dessutom gör tidningen än en gång en stor tipspromenad med värdefulla priser.

Foto på Maria Nilsson.
Maria Nilsson samlar brukare, professionella
och leverantörer på Nordens största hjälpmedelsmässa
Leva & Fungera, nästa gång den 16-18 april 2013.

– Föräldrakrafts tipspromenad var jätterolig. Den engagerade besökare och utställare och slog ett slag för syn- och hörselhjälpmedel, säger Maria Nilsson.

Inför Leva & Fungera täcker Föräldrakraft in aktuella frågor om hjälpmedel, assistans, utbildning, arbetsmarknad, habilitering, resor, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och livsstil & hälsa i teman och artikelserier.

– Vi är mycket glada för att vi tillsammans kan ge mässbesökare och läsare en helhetsbild av alla de hjälpmedel och stöd som finns, säger Föräldrakrafts chefredaktör Valter Bengtsson.