Mässnyheter: Vridsäte och rullstolsrobot till bilen

Nyheter från Autoadapt och Permobil car adaptation.

ANNONS

Annons för Etac

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för Särnmark

ANNONS

Annons för durewall.se

ANNONS

Annons för LSS-skolan

LEVA & FUNGERA. För den som är på jakt efter en anpassad bil kan en mässa vara ett bra sätt att informera sig om det senaste och jämföra olika företag. På Leva & Fungera finns flera bilanpassningsföretag på plats och Föräldrakraft tipsar om några nyheter som företagen visar upp.

För den som är på jakt efter en anpassad bil kan en mässa vara ett bra sätt att informera sig om det senaste och jämföra olika företag.

På Leva & Fungera finns flera bilanpassningsföretag på plats, däribland Handikappanpassning i Trestad, Bilanpassning i Staffanstorp, WS Mobility, Autoadapt och Permobil.

Alla finns på plats för att inspirera mässbesökarna till de bästa lösningarna och Föräldrakraft tipsar om några nyheter som företagen visar upp.

 

Vridsäte även för mindre bilar

Turny low vehicle är ett nytt vridsäte som gör det möjligt att anpassa bilar som tidigare varit för små och trånga. Det är företaget Autoadapt som presenterar den helt nya produkten på Leva & Fungera.

– Den främsta egenskapen är att vridsätet passar i fler fordon. Men den har även en helt ny utformning som tar sittkomforten till en ny nivå. Fyra graders lutning ger hundra procent förbättring, säger Lotta Söderblom på Autoadapt.

Vridsätet är användarvänligt och med hjälp av intuitiv fjärrkontroll, menar Autoadapt att det nästan är omöjligt att göra fel, även om man skulle råka trycka på fel knapp.

Mer info: www.autoadapt.com/sv

 

Ny smidig rullstolsrobot

Permobil car adaptation visar upp flera nyheter. Däribland rullstolsroboten R11.

– Roboten manövreras enkelt från förarplatsen och kan hantera både fasta och hopfällbara rullstolar. Med en enkel knapptryckning startar du roboten som öppnar bagageluckan och lyfter fram din rullstol till förarplatsen, säger Ann-Kristin Asplund på Permobil.

Enligt Permobil är installationen ett litet ingrepp och övriga passagerarplatser påverkas inte av ombyggnationen. Utöver rullstolsroboten visar man upp nya golvsänkta minibussar.

Mer info: www.permobil.se

 

 

Publicerad:
2015-03-05

Av: Sara Bengtsson

Nyckelord:
Bilanpassning i Staffanstorp, Leva & Fungera, bil, bilanpassning


ANNONS

Annons för durewall.se

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för Särnmark

ANNONS

Annons för LSS-skolan

ANNONS

Annons för Etac