Nyheter

Möt oss på Leva & Fungera 2019


Denna artikel handlar om


Innehåll från NKA
Att vara anhörig

NYTT: Enkät om att vara anhörig under covid-19
Nya webbinarier om anhörigfrågor
Leva Livet – medan det pågår
Föräldrastöd: från kaos till struktur
Fler tips på NKA:s egen temasida
Här presenterar vi de utställare som även medverkar med annons i Föräldrakrafts mässutgåva.

 

Den 26-28 mars 2019 är det dags för Nordens största hjälpmedelsmässa, Leva & Fungera. Under tre dagar möts utställare och besökare på Svenska Mässan mitt i Göteborg.

Föräldrakraft nummer 1, 2019 är den officiella mässtidningen för Leva & Fungera. Tidningen utkom till prenumeranterna tidigare i mars men delas även ut till besökarna på mässan tillsammans med vår mässkasse.

Här nedan presenterar vi de utställare som även medverkar med annons i Föräldrakraft nr 1, den stora mässtidningen.
(Hela utställarlistan finns på webbplatsen för Leva & Fungera.)

 width=

Anhörigas Riksförbund är en partipolitiskt och religiöst obunden intresseorganisation som arbetar för anhöriga som stöttar en närstående, oavsett funktionsnedsättning, sjukdom eller ålder.
anhorigasriksforbund.se
D07:22

 width=

Decon Wheel utvecklar och producerar kvalitetstillbehör till rullstolar på ett finurligt och nytänkande sätt som möjliggör anpassningsbarhet och tillgänglighet. Enkelt uttryck kan man säga att vi skapar ökad frihet i din vardag.
decon.se
C01:42

 width=

Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter med god funktionalitet i Skandinavisk design för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem.
etac.se
C02:31, C02:32, Upplev Rummet

 width=

Förenade Care familjeägt och lever efter vårt motto omtanke – vänlighet – service. Utöver det så är vår ambition att du som kund ska uppleva en personlig assistans där du själv bestämmer över ditt liv och din assistans. Välkommen till oss!
forenadecare.com
B03:01

Föräldrakraft
hejaolika.se
C02:19

 width=

HEA Medicals idé är att erbjuda ett bättre liv för människor med funktionsnedsättning med smarta hjälpmedel från hela världen.
heamedical.se
C04:02

 width=

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden och vi driver skola för elever med funktionsnedsättning. Vi har 14 000 medarbetare i hela Norden och arbetar efter samma vision: alla har rätt till ett bra liv. Välkommen till vår monter!
humana.se
B04:11

Kaustik AB med produkten Aiai är marknadsledande IT-leverantör inom personlig assistans med över 60% av den privata marknaden. Kaustik levererar även systemet Omsorg24 till HVB och LSS-boeenden.
kaustik.com
C03:41

 width=

Kom i Kapp AB
Välkommen till en värld full av sinnesstimulering, lek och kognition! Vår mission är att göra morgondagen meningsfull för den enskilde och detta har vi med oss i allt vi gör och framförallt i vårt val av produkter.
komikapp.se
B06:19

 width=

Kooperativet Hand i hand Personlig assistans ska innebära större möjlighet och frihet! Vi värderar den personliga kontakten med våra medlemmar och assistenter högt. Vårt kooperativ är medlemsstyrt och har inget vinstintresse.
handihand.se
B07:13

 width=

Lystra Personlig Assistans
Vår vision är att hos Lystra personlig assistans är gemenskapen stark och assistansen personlig. Vi är möjliggörare. Därför är Lystra personlig assistans det självklara valet.
lystraassistans.se
B00:09

 width=

Mayday Aid marknadsför och säljer moderna och funktionella hjälpmedelsprodukter i Sverige. I vårt sortiment hittar du sängar, gåstolar, rollatorer, bilbarnsstolar, sulkys, arbetsstolar, specialcyklar och mycket mer.
maydayaid.se
B03:09, B03:11

 width=

Modern Arbetsteknik
modernarbetsteknik.se
C01:14

 width=

Move & Walk – vägen till ett mer självständigt liv. Move & Walk vänder sig till barn, ungdomar och vuxna som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar, medfödda eller förvärvade (Cerebral Pares, MS, Parkinson eller hjärnskada efter en stroke eller olycka etc).
movewalk.se
B02:43

 width=

Nationellt kompetens­centrum Anhöriga, Nka, är en samarbetsresurs för att utveckla framtidens anhörigstöd. Verksamhetsidén är att skapa och utveckla möten mellan olika kunskaps- och erfarenhetsformer.
anhoriga.se
B07:34

 width=

Novista visar sina tunga medicintekniska hjälpmedel Fiber­tyngdtäcket, Kultäcket och Fibertyngdvästen. Mäss­nyhe­ter! Fibertyngdvästen för barn och hygienöverdraget Eco­verde som tillverkas av eucalyptus.
novista.se
B02:32

 width=

Primass
Inga dolda avgifter, inga extra tillägg. Fast pris till alla, alltid. Bara med Primass.
primass.se
B03:30

 width=

Somna är ett svenskt företag som tillverkar kognitiva hjälpmedel. Somnas egen patenterade innovation Kedjetäcke® dämpar bland annat ångest, oro och stress, och förbättrar sömnkvaliteten.
somna.se
B06:40

 width=

Språkbussen skapar pedagogiskt material med TAKK och bildstöd. Helt nytt TAKK material som underlättar att komma igång med en tecknande miljö.
sprakbussen.se
B07:36

 width=

STIL jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter. Personlig assistans är en mänsklig rättighet och ett verktyg för att kunna leva det liv vi vill. Vi är ett icke-vinstdrivande assistanskooperativ.
stil.se
B04:21

 width=

Särnmark Assistans
sarnmark.se
B02:20

 width=

Tobii Dynavox Vi är en grupp eldsjälar som brinner för att hjälpa människor med särskilda behov. Vår drivkraft och passion är att verkligen göra en skillnad. Varje dag jobbar vi fokuserat för att skapa lösningar som hjälper människor att kommunicera med sin omvärld och på så vis leva ett rikare och mer självständigt liv.
tobiidynavox.com
B05:30

Valjeviken är funktionshinderrörelsens folkhögskola med kurser och läger för både unga och äldre. Vi erbjuder neurologisk rehabilitering och har avtal med bl.a. Västra Götaland. Våra lärarteam respektive rehabteam arbetar med individuella lösningar för varje individ.
valjeviken.se
C01:05

 

ANNONSER
 • Annons för Valjevikens folkhögskola
 • Annons för Mo Gård
 • Annons för Humanas föreläsningar om LSS
ANNONSER
 • Annons för Fremia
 • Annons för Primass
 • Annons för Tobii Dynavox
 • Annons för JAG
 • Etac R82 Caribou tippbräda
 • Annons för Made for Movement
 • Annons för Tidvis
 • Annons för Unik Försäkring
 • Annons för STIL
 • Annons för CJ Advokatbyrå
 • Annons för Mini Crosser X
 • Annons för HEA Medical
 • Annons för HD Motion
 • Annons för Särnmark

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *