Nyheter

Satsning på webb och nyhetsbrev

Denna artikel handlar om

 

LEDARE. Responsen på Dagens Omsorg har varit mycket positiv sedan lanseringen i somras. Det finns ett stort behov av en tidning med fullt fokus på funktionshinderfrågor.

När vi nu har lanseringsfasen bakom oss väljer vi att under 2015 satsa mer på Dagens Omsorgs webbplats och digitala nyhetsbrev. Vi har lyssnat på våra läsare som vill ha kontinuerlig och dagsaktuell information.

Samtidigt gör vi en tillfällig paus med papperstidningen. Det tar tid att bygga upp de resurser som krävs för att en nyhetstidning ska kunna komma ut tillräckligt ofta i pappersform.

Vår slutsats är att det just nu är bättre att prioritera en redaktionell satsning på webben. Det gör det möjligt för oss att ge dig mer aktuell läsning och samtidigt komma ut snabbare.

Vi räknar med att snart återkomma med papperstidningen. En tryckt tidning är ovärderlig i många sammanhang. Vi har redan tankar på olika specialutgåvor, exempelvis inför mässor.

Men just nu lägger vi kraften på digitala kanaler, för att ge dig som läsare bästa tänkbara service.

  

 

ANNONS Annons för Humana
ANNONS Annons för HEA
ANNONS Annons för Tobii Dynavox ANNONS Annons för JAG personlig assistans ANNONS Annons för NKA ANNONS Annons för NKA ANNONS Annons för Move & Walk ANNONS Annons för Etac
ANNONS Annons för Primass ANNONS Annons för Tidvis ANNONS Annons för Etac ANNONS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *