Nyheter |

Satsning på webb och nyhetsbrev

Dagens Omsorg satsar på ökad nyhetsrapportering på webben och i nyhetsbrev.
ANNONS
Annons för HEA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

I denna artikel

LEDARE. Responsen på Dagens Omsorg har varit mycket positiv sedan lanseringen i somras. Det finns ett stort behov av en tidning med fullt fokus på funktionshinderfrågor. Men nu satsar vi digitalt och gör en tillfällig paus med papperstidningen.

LEDARE. Responsen på Dagens Omsorg har varit mycket positiv sedan lanseringen i somras. Det finns ett stort behov av en tidning med fullt fokus på funktionshinderfrågor.

När vi nu har lanseringsfasen bakom oss väljer vi att under 2015 satsa mer på Dagens Omsorgs webbplats och digitala nyhetsbrev. Vi har lyssnat på våra läsare som vill ha kontinuerlig och dagsaktuell information.

Samtidigt gör vi en tillfällig paus med papperstidningen. Det tar tid att bygga upp de resurser som krävs för att en nyhetstidning ska kunna komma ut tillräckligt ofta i pappersform.

Vår slutsats är att det just nu är bättre att prioritera en redaktionell satsning på webben. Det gör det möjligt för oss att ge dig mer aktuell läsning och samtidigt komma ut snabbare.

Vi räknar med att snart återkomma med papperstidningen. En tryckt tidning är ovärderlig i många sammanhang. Vi har redan tankar på olika specialutgåvor, exempelvis inför mässor.

Men just nu lägger vi kraften på digitala kanaler, för att ge dig som läsare bästa tänkbara service.

  

Beställ HejaOlikas nyhetsbrev

Sidor ur Föräldrakraft nr 4

Beställ senaste numret av Föräldrakraft

Bli expert på LSS med hjälp av LSS-skolan!

Skip to content