FRI-mässan skjuts upp till hösten 2015

FRI2014-mässan, som skulle ha ägt rum den 12–13 november i Malmö, har ställts in. I början av oktober beslutade mässföretaget Artexis att Frimässan ska flyttas till hösten 2015.

– Marknaden har inte svarat som vi ville och som vi hade hoppats på. I det läget  kan vi inte leverera det som förväntas av oss. Vi skjuter därför upp mässan och planerar att återkomma till hösten 2015, uppger Louise Boman på Artexis.

– Vi återkommer med närmare information framöver. Alla samarbetspartners, utställare, föreläsare och  besökare kommer att informera, säger hon vidare.

I Föräldrakraft nr 5, som utkommer denna vecka, har en stor sektion med intervjuer och produkttips inför FRI2014. Tidningen innehåller även andra hänvisningar till mässan som nu alltså är uppskjuten till nästa höst.
De flesta artiklarna på mässidorna är läsvärda även om mässan skjutits upp, men vi vill ändå beklaga att Föräldrakraft nr 5 innehåller många hänvisningar till den inställda mässan.

Föräldrakraft medverkar under oktober och november på flera andra mässor och konferenser, däribland Fokus Hjälpmedel i Västerås, Dyslexidagarna i Malmö och Mångfald och företagande i Stockholm. Eftersom FRI2014 ställs in kommer vi nu att lägga extra stort fokus på övriga mässor och konferenser.