Han vill vända upp och ned på resebranschen

Foto på David Lega.Själv reser han 15-20 dagar varje månad. Nu startar David Lega en ny resebyrå, som ska skräddarsy varje resa utifrån de enskilda personernas behov.

David Lega startar resebyrån Lega Travel tillsammans med Erik Moralo Heed. Resebyrån lanseras i samband med Leva & Fungera-mässan i Göteborg och i augusti ska resebyrån vara i full gång.

David berättar att resebyrån ska ge personer med funktionsnedsättningar samma möjligheter som alla andra att resa på egen hand, med en assistent, ett kompisgäng eller familjen.

För varje person som bokar en resa skapas en unik profil. Man skräddarsyr helt enkelt varje resa utifrån de enskilda personernas olika behov.

David som själv har 15-20 resdagar i månaden vet vad han tycker är viktigt.

– Tryggheten för mig finns i att jag vet att allt fungerar utifrån mina behov. Jag behöver inte fundera på om det verkligen är dusch och inte badkar på hotellet. På så sätt får jag ut betydligt mycket mer av min reseupplevelse, säger David Lega.

David Lega har länge funderat på att starta en resebyrån med hög nivå på service och kundanpassning. Erik Moralo Heed, som är delägare i Travel service, där David Lega i flera år har bokat sina resor, hade samma funderingar.

– Vi kommer att ge ett helt nytt perspektiv på resandet för funktionshindrade, säger Erik Moraldo Heed.

David Legas egen webbsajt finns på www.davidlega.com