Jubel för unga musikstjärnor avslutade spännande dagar på Föräldrakraftscenen

Tre intensiva dagar på Föräldrakraftscenen på mässan Ett Bra Liv avslutades på fredagseftermiddagen med ett underbart framträdande av inte mindre än sex olika musikstjärnor.

Allra mest publik denna fredag drog Mikael Andersson med sin föreläsning under rubriken ”Armlös, benlös men inte hopplös”, då det var mer än fullsatt framför scenen.

Andra inslag på Föräldrakraftscenen denna dag var jurist Sofia Tedsjös föreläsning om assistansersättning för barn och ungdomar. Ann-Catrin Röjvik berättade om Ågrenskas verksamhet för unga vuxna och Aleksandar Milatovic från Vägverket gav experttips om bilanpassning för barn med funktionsnedsättningar.

Vidare körde Funkisbyrån sitt tredje program med ett 20-tal modeller på catwalken, ett framträdande som även lockade andra media och bland annat resulterade i en artikel med stor bild i lördagens Svenska Dagbladet.

Vidare medverkade Habiliteringen inom Stockholms landsting med en presentation av Ung-grupperna.

Tommy Mäkelä medverkade alla tre dagarna med en mycket uppskattad föreläsning om hur han vänt sin funktionsnedsättning till en möjlighet och både bildat familj och skaffat bra jobb.

Vi på Föräldrakraft vill tacka alla som bidragit till att göra Föräldrakraftscenen till en succé på Ett Bra Liv – både föreläsare, besökare och mässans arrangörer. Vi längtar redan till nästa års Föräldrakraftscen!

 

Foto på Anncatrin Röjvik

 

Foto på Aleksandar Milatovic.

Foto på Funkisbyrån.

 

Foto på Sofia Tedsjö.