Unik panel svarar på dina frågor om idrott

Foto på Jonas JacobssonNyfiken på idrott? Bragdmedaljören Jonas Jacobsson och ytterligare fem idrottsstjärnor svarar på dina frågor i unik panel.

 

Föräldrakraft presenterar här sin idrottspanel. Syftet är att ge dig som läsare möjlighet till närkontakt med några av landets främsta idrottare. Och idrottspanelen har fått en kanonstart. Skytten Jonas Jacobsson, vinnare av Svenska Dagbladets bragdmedalj och mångfaldig guldmedaljör i Paralympics har tackat ja till medverkan.

 

Även simmaren Anders Olsson, världsrekordhållare och paralympisk guldmedaljör och Elvira Kivi, regerande världsmästare i judo, som just meddelat att hon tar ett sabbatsår från idrotten, har också tackat ja.

 

Dessutom återfinns bordtennislandslagets Josefin Abrahamsson, längdlandslagets Stina Sellin och basketlandslagets ålderman Tomas Åkerman i panelen.

 

Har du eller ditt barn någon gång undrat hur det känns att träna varje dag, år ut och år in, och slutligen stå som segrare i en av de största tävlingar som finns? Eller att misslyckas, just när man står där vid mållinjen? Eller kanske har ni undrat hur det var när dessa idrottare började sina karriärer? Vad som driver dem?

 

Med Föräldrakrafts idrottspanel har du alla chanser att få din nyfikenhet stillad: de sex stjärnorna finns där för dig, beredda att svara på just dina frågor. Och dina frågor behöver inte handla om idrott på elitnivå. Tvärtom. Även paralympiska guldmedaljörer har någon gång varit nybörjare.