Nyheter |

Hjälpmedel Öresund: Assistanshundar visar hur de hjälper till i vardagen

assistanshund320x240_0.jpg
ANNONS
Annons för HEA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

I denna artikel

Hjälpmedel Öresund i Malmö öppnar idag och arrangörerna siktar på nytt besöksrekord. Föräldrakraft finns precis vid ingången till utställningen som i övrigt har ett hundratal utställare. Ett dragplåster är uppvisningen av hur assistanshundar i vardagen.
 

Foto på hundDen årliga mässan Hjälpmedel Öresund i Malmö öppnar idag och arrangörerna siktar på nytt besöksrekord. Föräldrakraft finns precis vid ingången till utställningshallen där det i övrigt finns ett hundratal andra utställare är på plats, liksom flera patientorganisation.

Ett av dragplåstren till mässan är Svenska Service- och Signalhundförbundets uppvisningar av assistanshundar och demonstrationer av hur de kan vara till stor hjälp i vardagen.

FIFH, landets störst handikappidrottsförening, medverkar också för presentera sina verksamhet och locka fler personer till ett aktivt liv.

Mässan äger rum i Europaporten Kongrescenter under onsdagen och torsdagen kl 10-16 och det är fri entré. Mer information finns på webben på http://massa.hjalpmedelsteknik.se
 

Beställ HejaOlikas nyhetsbrev

Sidor ur Föräldrakraft nr 4

Beställ senaste numret av Föräldrakraft

Bli expert på LSS med hjälp av LSS-skolan!

Skip to content