LSS-maraton öppnas även för dig som inte reser till Almedalen

Kommer du inte till Almedalen? Inga problem. Du kan ändå delta i Föräldrakrafts och ABH Utbildnings engångstankesmedja om LSS den 5 juli.

– Det är många som inte har möjlighet att komma till Almedalen men som ändå vill uttrycka sitt engagemang för LSS och tala om sina synpunkter för politikerna, säger Anna Barsk Holmbom, initiativtagare till tankesmedjan.

Föräldrakraft och ABH Utbildning öppnar nu upp tankesmedjan 5-6 juli även för dig som inte har möjlighet att komma till Almedalen.

Det blir möjligt att delta antingen via Skype eller en sluten facebookgrupp. Och du kan både skapa ett eget team, eller ingå i ett annat team.

Frågeställningarna kommer att vara desamma, oavsett om man deltar på plats i Almedalen eller via Skype/Facebook. Du och ditt team får samma tid på er som de får. Resultatet ska vara oss tillhanda senast kl 10 på fredagen den 6 juli och ett urval av era tankar kommer att presenteras både på plats i Almedalen samt på hejaolika.se

Anmäl dig senast den 29 juni

För att delta behöver du anmäla dig och eventuella med-deltagare till anna@abhutbildning.se senast den 29 juni. Ange på anmälan vem som anmäler, hur många ni är i teamet eller om du vill ingå i ett annat team, samtliga deltagares mailadresser och facebooknamn (om ni vill delta i en sluten facebookgrupp).

Ange också om ni vill vill delta i en skypegrupp (ni behöver inte ha Skype själva utan jag bjuder in) eller en facebookgrupp (då behöver ni ha Facebook).

 


Läs även: Inbjudan: Så kan vi tillsammans lösa problemen med LSS

Vill du också medverka i engångs-tankesmedjan om LSS? Behöver du mer information eller vill du anmäla dig direkt? Kontakta Anna Barsk Holmbom på anna@abhutbildning.se

>>> Fler artiklar om LSS-maraton i Almedalen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *