LSS-skolan 2019: Nu höjer vi kunskapen om den fantastiska lagen

Är du trött på okunnigt tyckande om LSS? Föräldrakrafts Harald Strand har gått till källorna, LSS-propositionen och förarbetena, för att skilja fakta från felaktigheter.

I nya LSS-skolan 2019 redovisar han hur LSS ska fungera enligt lagens intentioner, och jämför med dagens verklighet, FN:s funktionsrättskonvention och den senaste LSS-utredningen.

Nya LSS-skolan ingår i Föräldrakraft nr 2, 2019 som utkommer i maj. Här får du ”allt” du behöver veta om LSS i 18 ovärderliga lektioner.

Både för dig som behöver kunskap och argument för att få rätt till LSS-insatser. Och för dig som arbetar politiskt eller professionellt inom LSS.

Du som är prenumerant på Föräldrakraft (papperstidningen) får LSS-skolan automatiskt.

Så här tycker två av läsarna av 2017 års upplaga av LSS-skolan

LSS-skolan är fantastisk. Jag ska erkänna att jag var lite ringrostig innan jag gav mig in i debatten. Att skriva om lagen på ett enkelt sätt kräver att man besitter stor kompetens, vilket Harald Strand gör.
Yvonne Malmgren
F d LSS-handläggare

Tack, Harald, för ditt fantastiska arbete. Det är mycket tack vare din LSS-skolan som vi har utbildat oss och nu fått rätt i förvaltningsrätten. Ditt jobb gör skillnad och att man som anhörig orkar lite till.
Lena Fjellström
Anhörig

Fler artiklar om detta ämne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *