Musikstjärnor och föreläsningar på nya Föräldrakraftscenen

Foto på Elin och Albin Appelqvist.Efter den lyckade mässan Leva & Fungera i Göteborg i april ser vi nu fram emot höstens stora evenemang på Stockholmsmässan, nämligen Ett Bra Liv den 9-11 september.
Denna gång med en liten ”Föräldrakraftscen” i samarbete mellan tidningen och mässan.
Här kommer mässbesökarna att få ta del av bland annat ”Musikstjärnorna” och aktuella miniföreläsningar, om till exempel bilanpassningar och att åka trafiksäkert.

Målsättningen är att Föräldrakraftscenen ska bidra till att locka många familjer och professionella som arbetar med barn och unga till Ett Bra Liv.
– Föräldrakraftscenen är något vi hoppas mycket på och där kan vi skapa ett intressant innehåll, säger Anders Rudestad, mässansvarig på Stockholmsmässan.

Stockholmsmässan hoppas att den nya upplagan av Ett Bra Liv ska få ett rejält lyft i år när det gäller besökssiffrorna och har som mål att öka från drygt 6000 förra året till cirka 10 000 i september.

Anmäl dig nu till Musikstjärnorna!
Alla barn och unga är välkomna att uppträda och sjunga sin favoritlåt när Föräldrakraft arrangerar Musikstjärnorna på FÖRÄLDRAKRAFTSCENEN på mässan ETT BRA LIV den 9-11 september 2009, klockan 15.00.
Albin Appelqvist, dj och internet-radiopratare från Sollefteå, håller i arrangemanget tillsammans med oss på Föräldrakraft.
Anmäl dig NU genom ett mejl till info@faktapress.se
Välkomna!Antalet utställare väntas bli 120-140 och bland de som redan har bokat upp sig finns Permobil, Handikapp och Habilitering, Otto Bock, Rekryteringsgruppen, Mercado Medi, Eurovema och Karolinska Instutet. En komplett utställarförteckning ska finnas på mässans webbsajt.

Anders Rudestad räknar med att det ska finnas något för alla.
– Några inslag i konferensprogrammet som kan vara intresanta för familjer gäller Fritt Val, förändringarna av LSS-lagen och hur arbetet går med att göra samhället tillgängligt för alla, säger Anders Rudestad.

Mer information finns på mässans egen webbsajt http://www.ettbraliv.com/