Vilken rekordtidning!

Wow! Vilken matnyttig tidning det blev! Ja, välkommen till en av Föräldra­krafts tjockaste utgåvor någonsin. Det är kolossalt roligt att kunna erbjuda så många bra nyheter, produkttips, teman och intervjuer i ett enda paket på 116 härliga sidor. Bara en gång tidigare har Föräldrakraft varit lika tjock.

Det här numret är speciellt tack vare att det är mässtidning för Leva & Fungera. Ni kommer väl till den stora mässan i Göteborg den 14–16 april?

Det är en verklig fest för alla som vill kolla in det senaste inom hjälpmedel eller träffa experter. Roligast är alla spännande människor och de tips och erfarenheter som man kan utbyta.

På Leva & Fungera händer mycket i form av olika aktiviteter. Det är jättekul att O-ringen är på plats för att puffa för sin nya satsning på orientering för alla när tävlingen anordnas i Borås senare i år – ett underbart initiativ!

Det har blivit allt mer själv­klart att stora arrangemang av det här slaget måste bli bättre på mångfald. Inte bara O-ringen gör nya satsningar.

Lidingöloppet är ett annat exempel, som inför årets tävlingar i september vill få med mångdubbelt fler personer med funktionsnedsättningar. Mer om dessa satsningar i nästa nummer av Föräldrakraft!

Tips och uppmuntran från er läsare är en viktig förklaring till att vi kan göra en så tjock och påkostad tidning.

En förälder skriver att tidningen ”ger mig styrka, idéer att förändra för att sonen ska få bättre livskvalitet i sitt LSS-boende”. En annan läsare skriver att ”det är skönt att läsa om vilka rättigheter man har och skönt att veta att man inte är ensam”.

En förälder som också är sjuksköterska berättar att tidningen ”lär mig massor för mitt yrke, sådant som jag märker att mina kollegor inte har en aning om, även om jag prenumererar som förälder i första hand”.

Läsaren berättar vidare att Föräldrakraft ”har betytt mycket för mig att läsa artiklar om att inte känna sig trodd i barnets skola samt om parrelationer och utmattning”.

Vi är enormt tacksamma för alla synpunkter och tips, hör gärna av dig på info@faktapress.se