Hitta rätt stöd och hjälpmedel på nya HejaOlika – lanseras i februari

Hur hittar man rätt stöd och rätt hjälpmedel om man har en funktionsnedsättning? Det kan vara både svårt och tidskrävande. Nu bygger vi ut vår webb HejaOlika för att underlätta jakten på lösningar som passar för just dig.

Under februari månad kommer vi att släppa en helt ny version av HejaOlika – en webbplats som har allt det som du är van vid PLUS en rad nya tjänster.

Främsta nyheterna är ett antal nya webbkataloger över hjälpmedel, LSS-verksamheter, utbildningar, läger och andra verksamheter som riktar sig till personer med funktionsnedsättningar och de som finns i deras närhet.

Med den nya webben blir det enkelt att hitta hjälpmedel av olika slag, liksom att få en överblick av vad som visas på populära mässor som Hjultorget. Och inte bara överblick – det blir enkelt att klicka sig vidare till detaljerade beskrivningar över de hjälpmedel som intresserar.

En annan viktig nyhet är att Sveriges alla LSS-verksamheter blir sökbara, och att det blir enkelt att få en överblick över vad som finns i den egna kommunen eller regionen, och var det finns lediga platser!

De nya sökfunktionerna blir mycket lättanvända, och samtidigt kan vi utlova stort fokus på videopresentationer och pedagogiskt bildmaterial. Allt för att du ska få en så bra bild som möjligt av vad som erbjuds i form av stöd, service och hjälpmedel!

Under februari får allt detta premiär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *