Läs den digitala versionen av Föräldrakraft nr 1, 2016 redan idag | HejaOlika

Läs den digitala versionen av Föräldrakraft nr 1, 2016 redan idag

Sidor ur Föräldrakraft nr 1, 2016 som nu finns att läsa i digital version.

ANNONS

Annons för Etac

ANNONS

Annons för CJ Advokatbyrå

ANNONS

Annons för LSS-skolan

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för Labanskolan

ANNONS

Annons för USKA

ANNONS

Annons för Särnmark

Du som är prenumerant på Föräldrakrafts papperstidning kan nu läsa nr 1, 2016 i digital version. Denna 84-sidiga utgåva har teman om föräldraskap & funktionsnedsättning, kollo och assistans.

Tema Personlig Assistans fokuserar på hur man blir chef över sin egen assistans och därmed får större makt över sitt eget liv. Du möter flera unga assistansanvändare och erfarna experter som delar med sig av sina viktigaste råd och erfarenheter. Dessutom en högaktuell intervju med Anna Barsk Holmbom om assistansen idag och i framtiden.

I Tema Kollo & läger kan du läsa reportage om Natalie, som åker på festival, och Ludvig, som berättar om sina erfarenheter av idrottsläger. Läsvärt för dig som vill planera en lyckad lägervistelse och andra äventyr.

Tema Föräldraskap & funktionsnedsättning handlar om hur det är att vara en helt vanlig familj – nästan. Följ med på ett hemma hos-reportage hos Ninnie Wallenborg med familj. I ett annat reportage delar mammor med kognitiva funktionsnedsättningar med sig av sina erfarenheter. Vidare har vi en intervju med Malin Bernt som har växt upp med dubbla utmaningar i form av funktionsnedsättning och adoption. I en guide svarar Gabriele Johansson Dittmann, psykolog, på frågor om adoption och funktionsnedsättning.

Nummer 1 har även specialsidor om sällsynta diagnoser med reportage och intervjuer inför Sällsynta dagen som äger rum den 29 februari. Här får du bland annat en intressant läsning om ”Sällsynta filmfestivalen” – en av 2016 års höjdpunkter.

Vidare finns aktuella intervjuer med Madeline Stuart, den världsberömda fotomodellen som har downs syndrom, och med FUB:s ambassadörer inom projektet Come Together.

Plus mycket mer. Hela tidningen kan laddas ned som pdf-fil och läsas på dator, pekplatta eller smart mobil. Pappersversionen av nr 1 utkommer omkring den 11 januari 2016.

 

Nedladdning – endast för Föräldrakrafts betalande prenumeranter

Beställ prenumeration så får även du tillgång till allt!

Läs om våra prenumerationserbjudanden för papperstidningen Föräldrakraft.

Publicerad:
2015-12-27

Av: Redaktionen

Nyckelord:
Senaste nytt, pdf-nedladdning, pdf-tidning, pdf-tidningar


ANNONS

Annons för Särnmark

ANNONS

Annons för USKA

ANNONS

Annons för CJ Advokatbyrå

ANNONS

Annons för Etac

ANNONS

Annons för LSS-skolan

ANNONS

Annons för Humana

ANNONS

Annons för Labanskolan

Senaste nytt. Helt gratis. Direkt till din mejlbox en gång per vecka.

STÄNG
Skip to content