Lena Maria får hela världen att våga drömma

Nyss gjorde hon succé i SVT:s Här är ditt liv. Nu har sångerskan och konstnären Lena Maria Klingvall kommit ut med boken om sitt fantastiska liv – ”Våga drömma”. Följ med från den lilla gården till de stora konserthusen i Asien och USA.

Lena Marias stora dröm var egentligen att få jobba som växeltelefonist eller lastbilschaufför.

Men eftersom hon fötts utan armar och med bara ett normalt ben tvingades hon och hennes föräldrar att tänka lite annorlunda. Utmaningarna ledde så småningom till att Lena Maria erövrade världen som sångerska och konstnär.

Hennes ovanliga framgångar har inspirerat många människor över hela världen. David Lega var en av de kända personer som framträdde i TV-programmet Här är ditt liv för att berätta om vilken stor betydelse Lena Maria har haft.

Med den nya boken hoppas Lena Maria kunna inspirera ännu fler.
– Min önskan med den här boken är att den får väcka livslust. Alla människor har enorma möjligheter, trots de begränsningar vi lever med. Jag vill uppmuntra människor att ta vara på sitt liv och sina talanger. Att pröva sina egna vingar, säger Lena Maria Klingvall.

Idag den 25 oktober kom boken äntligen ut. Den är på 160 sidor, inbunden och har ISBN: 978-91-7387-088-7. Förlaget är Libris.