Missa inte unika utbildningen: Att erbjuda helhetslösningar som assistansanordnare

Den 1–2 april 2019 går en spännande tvådagarsutbildning i repris. Med vässat och uppdaterat program om hur man som privat assistansanordnare kan bredda verksamheten inom SoL och HSL.

Kursen vänder sig till privata anordnare som vill erbjuda mer än personlig assistans, men också till kommuner som vill kunna lägga ut mer än assistans och till landsting som vill kunna lägga ut vård på privata anordnare.

Vi utgår från den verklighet många anordnare och assistansberättigade befinner sig i. Många beviljas inte assistans men behöver ändå kvalificerat stöd, kanske i form av vård eller socialtjänstinsatser.

Vi hoppas att fler anordnare ska utöka sin verksamhet och kunna erbjuda även dessa verksamhetsformer. Vi körde den här kursen första gången i april 2018 och den blev verkligen uppskattad.

Målgrupp för utbildningen: Politiker och tjänstemän i kommuner och landsting. Tjänstemän och ledning i privata assistansverksamheter som vill arbeta för att kunna erbjuda HSL- och SoL-insatser. Assistansberättigade, äldre och andra som behöver stöd och service. Organisationer som representerar brukare.

Utbildningen anordnas av ABH Utbildning & Rådgivning och Föräldrakraft / HejaOlika.

Mer information och anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *