/ Linda Hammar

Linda Hammar

Förlovad och  nybliven faster – Livet leker!

Förlovad och nybliven faster – Livet leker!

”Det var som en helt ny värld öppnade sig första gången jag träffade Ilse”, säger Linda Hammar glatt när hon berättar om sin brorsdotter. Föräldrakraft har träffat henne, för ett personligt samtal om kärleken, livet efter tv-karusellen och hur det är att äntligen ha blivit faster.

Möt Linda Hammar på Föräldrakraftscenen

Möt Linda Hammar på Föräldrakraftscenen

På Föräldrakraftscenen på mässan Ett Bra Liv 29 september-1 oktober får du chansen att träffa stjärnan från tv-serien I en annan del av Köping. Succén förändrade mycket i hennes liv och hon utsågs till Årets kvinna. På scenen möter du Linda Hammar i ett samtal om livet, kärleken och drömmarna.

Jag är Linda Hammar, inte Carola

Jag är Linda Hammar, inte Carola

Köpings och hela Sveriges Linda Hammar vilar från tv-inspelningarna. Men Föräldrakraft har träffat henne för en stor intervju som publiceras i nummer 2, 2010 som har utkommit nu i dagarna.

Ingen annan Linda

Ingen annan Linda

Linda Hammar blev Linda med  hela svenska folket med serien ­”I en annan del av Köping” som började sändas vintern 2007. ­Succén förändrade mycket i hennes liv – men den Linda som vi ­besökt i Köping är ändå just samma Linda som skrev ett brev till Astrid Lindgren som 13-åring. Linda har för tillfället fått nog av tv-inspelningar och satsar på sitt privatliv hemma  i Köping. Vi har träffat henne för ett samtal om livet, kärleken, drömmar och depressionen.

Linda Hammar utsedd till årets kvinna

Linda Hammar utsedd till årets kvinna

Linda Hammar, stjärnan från serien ”I en annan del av Köping” fick idag ta emot diplom, blommor och tårta för utmärkelsen ”Årets kvinna” av kvällstidningen Aftonbladets läsare. Av 65 000 röster från läsarna röstade så många som en tredjedel på Linda.

Linda Hammar sopar mattan med såpabimbos

Linda Hammar sopar mattan med såpabimbos

Linda Hammar spelar huvudrollen i en helt ny serie om fyra personer på ett gruppboende. Hon är även storasyster till Filip Hammar, känd som halva tv-duon Filip och Fredrik som har gjort program som ”High Chaparall”, ”100 höjdare” och just nu aktuella ”Ett herrans liv”. Nu är systern Linda aktuell i den nya serien som belyser vardagen för henne och hennes vänner.

De är stjärnor i vinterns hetaste tv-såpa

Linda Hammar spelar huvudrollen i en helt ny serie om fyra personer på ett gruppboende. Hon är även storasyster till Filip Hammar, som med tv-duon Filip och Fredrik gjort program som ”High Chaparall”, ”100 höjdare” och just nu aktuella ”Ett herrans liv”. Nu är systern Linda aktuell i den nya serien som belyser vardagen för henne och hennes kompisar.