”Här hittar jag hjälpmedlen jag inte visste fanns”

Här hittar jag hjälpmedlen som jag inte visste fanns! Mona Gröning från Knivsta var mycket nöjd och glad efter några timmar på Ett Bra Liv.

Hon tyckte att hon fick ut mycket av sitt besök på mässan med alla dess montrar med intressanta hjälpmedel och föreläsningar inom skilda områden.

– Här kan jag hitta både nya specialprodukter till min dotter och få en helhet. På några timmar här kan jag få med mig massor av idéer, sa Mona Gröning när hon tillsammans med Jenny Wennerberg hälsade på i Föräldrakrafts monter.

Bland alla de saker som intresserade Mona fanns bland annat en specialramp från Guldmann, en madrass från Järven och en ”handiflex” i Gula Rehabs monter.

Jenny delade hennes entusiasm men önskade att de hade haft sällskap av arbetsterapeuter för enklare kunna få gehör för önskemål om nya innovativa hjälpmedel. Men Mona lovade att hon skulle göra sitt bästa för att sprida kunskapen i sina egna kontakter med arbetsterapeuter.

{loadposition incontent}– När vi kommer hem och träffar arbetstepeuter kommer vi självklart att berätta om de bra produkter vi har sett, sa Mona.

Nästa vecka är det dags för Hjälpmedel Öresund i Malmö och även där medverkar Föräldrakraft.