Populär blogg gör comeback på HejaOlika

Äntligen hälsar vi Trine Nyberg välkommen tillbaka som bloggare! Efter ett års uppehåll börjar Trine åter dela med sig av sin och familjens vardag och upplevelser.

Trines dotter föddes 2004 med en hjärnskada som gör att hon i dag är rörelsehindrad, har autism, CP-skada, utvecklingsstörning och svår epilepsi.

– På min föräldrablogg skriver jag om vardagen för vår familj. Glädje, sorg, LSS, hjälpmedel, sömnbrist, medicinering, assistans, bostadsanpassning, särskola och kortis är några av de teman jag tar upp upp. Med bloggen vill jag sprida kunskap – till anhöriga men också till dig som möter barn med funktionsnedsättning i ditt yrke eller i din vardag, säger Trine som även har sin egen bloggsajt på sarskildabarn.wordpress.com

Om du vill veta mer om Trine kan vi tipsa om en intervju som radions P4 Kalmar gjorde i november 2013. Trine bloggtexter om att vara förälder till en dotter med särskilda behov lockade radions reportrar som bjöd in henne till studion för en längre intervju.

Klicka för för att lyssna på P4-intervjun.

Här på HejaOlika hittar du just nu Trines senaste blogginlägg: ”Den dagen vi inte längre kan, då går ju vägen åt andra hållet också”.

Alla tidigare blogginlägg som publicerades på www.foraldrakraft.se kommer att återpubliceras här på HejaOlika inom kort.