Tävla med Föräldrakraft på Leva & Fungera så kan du vinna en iPad

Vill du vinna en iPad, ett konstverk, en båttur, ett semesterboende eller en King Size-räkmacka? Besök då mässan Leva & Fungera i Göteborg den 5-7 april 2011.

För att fira att Föräldrakraft är officiell mässtidning för Leva & Fungera anordnar vi en stor tipstävling med fina priser. 13 olika frågor finns bland utställarna. Information om tävlingen finns i senaste numret av Föräldrakraft. Samma information och tipskupong får du som besöker mässan.

Priserna i tävlingen är sponsrade av olika utställare. Detta finner du på prisbordet:

iPad. Priset skänkt av Föräldrakraft.

En veckas gratis boende i Idre fjäll sommartid. Lägenhet för 6 eller 10 personer (pristagaren kan själv välja). Skänkt av UPAB Utvecklingspedagogik AB.

Ett konstverk från Frösundas dagliga verksamhet. Priset skänkt av Frösunda.

Valfri utbildning ur Humana akademins utbud (till exempel hjärt-lung-räddning/första hjälpen, förf­lytt­ningsteknink eller assistanskurs). www. humanaakademin.se Priset skänkt av Assistansia.

Tre vinnare får var sin PenFriend-läspenna. Skänkt av Iris Hjälpmedel.

Båttur med dina vänner. Skänkt av Digital­varvet.

Empati-dockan Nelly kan sitta, ligga med raka ben och till och med gå med hjälp. Kroppsspråket är fantastiskt realistiskt och ger en otrolig känsla av ett barn. Skänkt av Kom I Kapp – Rehatek AB.

Almanacka i plåt. Skänkt av My Own Style.

Funktionella kökstextilier i ekobomull. Förkläde, greppduk, handduksset, grythandske och hand­tagsskydd. Skänkt av Swereco.

Världens godaste räkmackor? Två olika vinnare får vardera ett pris bestående av två King Size-räkmackor på Restaurang Heaven 23 i Gothia Tower. Skänkt av Svenska Mässan.

Prenumeration på Föräldrakraft till fem olika vinnare.

Prisutdelningen sker på Leva Scen & Bar klockan 14.00-14.15. Helst bör du vara på plats när prisutdelningen sker, eftersom de först dragna vinnarna får möjlighet att välja bland vinsterna.

Lyssna på frågorna

Föräldrakraft och Iris utnyttjar ny teknik för att göra tipspromenaden tillgänglig för så många som möjligt. PenFriend är en läspenna som läser av självhäftande etiketter som innehåller ljudinspelningar och
annan information i formatet mikro-EAN.
Etiketterna fästs på de tipsfrågor som Föräldrakraft har placerat ut bland 13 olika utställare på Leva & Fungera. När en penna vidrör frågorna läses de upp automatiskt.
Läspennorna kommer även att kunna användas på de informationstavlor som Svenska mässan sätter upp runt om på Leva & Fungera.